Ko smo mi?

Naša firma

Dramis, osnovan 2006. godine u Čačku kao porodična firma, predstavlja simbol posvećenosti i izvrsnosti. Naša priča počinje sa proizvodnjom parafinskih i voštanih verskih sveća, kao i belih sveća za osvetljenje, što i danas uspešno negujemo i razvijamo.

S vremenom smo svoju ponudu proširili kako bismo postali vaš sveobuhvatni partner. Pored široke lepeze verskih artikala, nudimo vam i paletu repromaterijala za cvećare. Neprestano obogaćujemo naš asortiman, uključujući raznolik spektar proizvoda od domaćih majstora, ali takođe donoseći vam izabrane bisere iz Grčke, Slovenije, Mađarske, Poljske, Kine i Hrvatske. Ponosno sarađujemo sa cenjenim brendovima iz sveta cvećarstva, ne samo kako bismo vam pružili proizvode visokog kvaliteta, već i kako bismo razumeli i zadovoljili sve zahteve našeg tržišta. Naša saradnja sa ovim renomiranim imenima čini nas iskusnim učenicima i praktičarima, omogućavajući nam da pružimo još bolju uslugu.

U svemu što radimo, ostajemo verni našem početku – porodičnoj posvećenosti, doslednoj izradi i isporuci izuzetnih proizvoda. Dramis je više od firme – to je obećanje da ćete dobiti ne samo izvanredne proizvode, već i iskustvo koje će vas inspirisati i podržati na vašem kreativnom putovanju.

Naša misija

Dobrodošli u svet gde kreativnost cveta. Naša misija je da budemo vaša pouzdana podrška u svim cvetnim projektima. Kroz naš asortiman visokokvalitetnih papira, traka i repromaterijala, dajemo krila vašim idejama i omogućavamo vam da stvarate cvetne aranžmane koji ostavljaju bez daha. Sa strašću i predanošću prema cveću, mi smo tu da vas inspirišemo na svakom koraku. Vaša kreativnost je naša misija.

Zahvalni smo našim klijentima na poverenju!

Godina u poslu
0 +
Proizvoda
0 +
Zadovoljnih klijenata
0 +
Zaposlenih
0 +

Radno vreme!

Ponedeljak – Petak:  07 – 15h

Nedelja: Ne radimo

0
    0
    Vaša Korpa
    Vaša korpa je praznaVratite se na prodavnicu